Zorgperfect

Zorgperfect is een thuiszorgaanbieder binnen Almere. Zij leveren zorg op maat en zorgen met de cliënt voor een goede balans in de zorg. Zij streven ernaar om zo min mogelijk verschillende medewerkers bij de cliënt in te zetten. Indien hij/zij dat wenst, maken zij een combinatie van de zorg en huishouding waardoor de cliënt overdag maar één medewerker in huis heeft. Mocht de cliënt zorg nodig hebben op niveau 3 (verzorgende), dan is deze combinatie in de meeste gevallen ook mogelijk. Alleen vanaf niveau 4 (verpleegkundige) krijgt de cliënt een andere medewerker voor de huishouding.

Zorgperfect biedt aan haar klanten de mogelijkheid zelf de regie te blijven behouden over hun bestaan. Zorgperfect komt tegemoet aan de wensen en behoeften van haar klanten die zorg en ondersteuning nodig hebben, door zorg op maat te bieden. Dat doen wij door te zorgen voor een transparante en professionele organisatie met deskundige en betrokken medewerkers met een luisterend oor en hart voor hun vak.

Zorgperfect wil met haar klanten een warme relatie opbouwen gebaseerd op wederzijds vertrouwen en vakmanschap. Dit doen wij door laagdrempelig contact te onderhouden met onze klanten. De klanten houden zelf de regie over hun bestaan door regelmatig met ons het zorgplan te evalueren en bij te stellen. Zorgperfect biedt professionele zorg die bijdraagt aan het welzijn en welbevinden van haar klanten met respect en aandacht voor ieders individuele levenswijze. Zorgperfect werkt met goed opgeleide en flexibele medewerkers die met passie betrokken zijn bij de organisatie en haar klanten. Daarnaast kunnen op verzoek van de klant, op basis van gelijkwaardigheid, vrijwilligers en mantelzorgers worden ingezet, die kunnen rekenen op professionele begeleiding en ondersteuning vanuit de organisatie.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
alle leeftijden
Gecontracteerd door gemeente(n)
Almere
Bezoekadres Rikki Visserstraat 13
1336KV Almere
Telefoon
Nummer 1 036 5212476
In geval van nood 06 83547936
Website www.zorgperfect.nl
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door