Voedselbank Zuidoost-Drenthe

Doelgroep: iedereen
Leeftijd: alle leeftijden

De Voedselbank Zuidoost-Drenthe verstrekt voedselpakketten aan inwoners aan mensen met een minimum inkomen die door hoge kosten, lasten en uitgaven moeilijk rond kunnen komen.

De uitgifte van voedselpakketten gebeurt in de volgende plaatsen in Zuidoost-Drenthe: Emmen-Centraal, Emmen-Centrum, Emmerhout, Angelslo, Bargeres, Emmermeer, Klazienaveen, Emmer-Compascuum, Erica, Rietlanden, Nieuw-Weerdinge, Nieuw-Amsterdam. Coevorden, Valthermond, Nieuw-Buinen, Tweede Exloermond en Borger.

Wanneer u een voedselpakket op prijs stelt en denkt u dat u hier voor in aanmerking komt, dan kunt u dit doorgeven aan het centrale nummer van de voedselbank. Een mailtje sturen kan ook. 

Zodra u ingeschreven staat ontvangt u tweewekelijks een pakket. Later wordt samen met u bepaald of u, gezien uw situatie, blijvend in aanmerking komt voor voedselpakketten.

Schroom niet.... Als u denkt geholpen te zijn met de beschikbaarheid van een voedselpakket, neem dan contact op. De Voedselbank helpt u graag. Daar is ze voor!

 


 

Lees meer op www.voedselbankennederland.nl/

Bezoekadres
Kapitein Nemostraat 1 f
7821 AB Emmen
Telefoon
Centraal aanmeldnummer
06 18678558   
bgg
06 51627035   
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door
Lees meer over...
Keurmerk