Stichting Kinderopvang Baarn - Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang de Kleine Stad

Kinderopvang de Kleine Stad biedt opvang aan voor kinderen vanaf 0 tot 12 jaar: eerst bij het kinderdagverblijf (kdv), daarna bij de buitenschoolse opvang (bso).
Als kinderen van 10 weken beginnen bij kinderdagverblijf de Kleine Stad en overstappen naar de buitenschoolse opvang betekent dit, dat zij de eerste 12 jaar van hun leven opvang krijgen onder hetzelfde dak. Dat biedt het kind vertrouwen. Door de samenwerking tussen kdv en bso is het mogelijk voor kinderen van het kinderdagverblijf die toe zijn aan meer uitdaging om mee te doen met activiteiten van de bso.

Kinderdagverblijf de Kleine Stad is open en toegankelijk en biedt de kinderen zowel binnen als buiten ruimte om te spelen en te ontdekken. Voor de peuters is er een binnentuin, zodat zij in een veilige omgeving lekker buiten kunnen spelen. De kinderen van het dagverblijf kunnen op een veilige manier, apart van de bso kinderen, buitenspelen. 's Ochtends kunnen de groepen gebruik maken van de ateliers en de circus- en theaterruimte van de bso. Een populaire activiteit, echt afgestemd op de allerjongsten, is het peuterdansen. De peuters krijgen onder leiding van een vakkracht op een leuke manier voldoende beweging. En het allerbelangrijkste: het is leuk!

Lees meer op www.kinderopvangbaarn.nl

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
0 tot 12 jaar
Gecontracteerd door gemeente(n)
niet gecontracteerd
Bezoekadres Maatkampweg 20
3742XM Baarn
Telefoon 035 5289300   
Website www.kinderopvangbaarn.nl
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door