Sociaal Team Oostzaan

Het Sociaal Team is door de gemeente Oostzaan ingericht om inwoners te ondersteunen bij hulpvragen die binnen verschillende levensgebieden voorkomen (Financiën, Dagbesteding, Huisvesting, Huiselijke relaties, Geestelijke gezondheid, Lichamelijke gezondheid, Verslaving, Activiteiten Dagelijks Leven, Sociaal netwerk, Maatschappelijke participatie, en Justitie).

Wanneer uw hulpvraag meerdere levensgebieden raakt, kan uw hulpverlener of huisarts in overleg met u overwegen u bij het Sociaal Team aan te melden. De medewerkers van het Sociaal Team beoordelen hulpvragen die door de hulpverleners zijn aangemeld. Zij zorgen voor één plan en één contactpersoon, zodat het voor u duidelijk is wie wat doet en een goede afstemming met u plaatsvindt.

In het Sociaal team zitten deskundige hulpverleners vanuit de zorg: de Wmo consulent en de consulent Werk & Inkomen. Is er extra zorg nodig dan schakelen zij een deskundige hulpverlener in, zoals een MEE-consulent, een mantelzorgondersteuner, sociaal raadslieden, een GGZ deskundige of een maatschappelijk werker.

Lees meer op https://www.oostzaan.nl/mozard/!suite86.scherm0325?mVrg=1248

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
alle leeftijden
Gecontracteerd door gemeente(n)
niet gecontracteerd
Bezoekadres Kerkbuurt 4
1511BD Oostzaan
Postadres Postbus 20
1530AA Wormer
Telefoon 075 6512100   
Fax 075 6512244
Website https://www.oostzaan.nl/mozard/!suite86.scherm0325?mVrg=1248
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door