Inversie Bewind

Inversie Bewind is het kantoor van Nelis van Steenoven en richt zich als zelfstandige op de regio's Overijssel, Flevoland en Drenthe. Door zijn ervaring als bewindvoerder en zijn economisch, juridische studie heeft hij alle kennis in huis om rechthebbende de hulp te bieden, die men mag verwachten van zijn bewindvoerder.

Hij wil een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Dit door de mensen te helpen, die hun vermogensrechtelijke belangen (tijdelijk) niet zelf kunnen behartigen.

U heeft altijd een directe korte lijn met uw eigen contactpersoon. Hierdoor heeft u te maken met snelle reactietermijnen. U heeft contact per telefoon, Whatsapp, post of e-mail. Daarnaast zien we elkaar jaarlijks om de voortgang te bespreken.

Wat de organisatie kenmerkt is transparantie, persoonlijk contact, tijd voor uitleg, begeleiding naar zelfstandigheid en een op maat gemaakte aanpak.

Een beschermingsbewindvoerder draagt zorg voor de financiële situatie van betrokkene. Dit kan voortkomen uit bijvoorbeeld een schuldenlast, verslaving en/of geestelijke of lichamelijke problematiek. Een situatie waarin betrokkene voor langdurig of een korte periode dit zelf niet kan. Een beschermingsbewindvoerder helpt om de geldzaken weer op orde te krijgen en te houden. Dit kan direct leiden tot het loslaten van stress, angst, schaamte, etc. Betrokkene kan zich weer richten op andere zaken dan de financiën.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
18 jaar en ouder
Gecontracteerd door gemeente(n) Info-icoon, toon informatie over 'Gecontracteerd door gemeente(n)'.
niet gecontracteerd
Bezoekadres (Unit 3.12)
Dokter van Deenweg 108
8025BK Zwolle
Postadres Postbus 60 -47V
7570AB Oldenzaal
Telefoon
Inversie Bewind 06 30377099 (Mobielnummer)
Website www.inversiebewind.nl
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Logo Regelhulp, wegwijzer naar zor en ondersteuning
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door