InteraktContour - Woonlocatie Catharinahof

Aan de rand van het centrum van Almelo, dichtbij winkels en voorzieningen, staat appartementencomplex Catherinahof. Hier bevindt zich, op de eerste verdieping, de woonlocatie van InteraktContour. Mensen wonen hier zelfstandig, in hun eigen appartement. Zorg en begeleiding is aanwezig, afgestemd op ieders individuele zorgvraag. In woonlocatie Catharinahof wonen volwassenen die bijvoorbeeld door een hersenkneuzing of -bloeding, Multiple Sclerose of dwarslaesie een ander leven leiden dan ze gepland hadden.

Woonlocatie Catharinahof is een kleinschalige woonlocatie voor tien bewoners. Elke bewoner heeft een eigen, individueel aangepaste woning.

Algemeen
InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel. Na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naaste. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. InteraktContour richt zich met gespecialiseerde zorg en ondersteuning op de mogelijke verbeteringen op het gebied van leven, wonen en werken. De organisatie biedt daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.

InteraktContour is voor dagbesteding en behandeling gecertificeerd volgens de ISO 9001: 2015 normen.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
blind/slechtziend | chronisch ziek | lichamelijke beperking | niet aangeboren hersenletsel
Leeftijd
18 jaar en ouder
Gecontracteerd door gemeente(n)
Almelo
Bezoekadres Aletta Jacobsstraat 18
7607SG Almelo
Telefoon
WL Catharinahof 0546 820192
Bert Brokelman 06 41669107 (Teamleider)
Sofia Hofman-Gemser 06 82945758 (Zorgbemiddelaar)
Website www.interaktcontour.nl
E-mail
Contactpersoon
Dhr. B. Brokelman (Teamleider)
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door