Henny van Berlo, Videotrainingen

Henny van Berlo, Videotrainingen is gespecialiseerd in het ondersteunen van (mantelzorgers en zorgvrijwilligers van) mensen met dementie, na een hersenbloeding of andere niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Als er sprake is van vragen c.q. problemen met betrekking tot gedragsveranderingen en communicatie, kan Henny van Berlo mensen praktisch, snel en op maat ondersteunen via een individueel of groepsaanbod.

Voor de ondersteuning-trainingen wordt o.a. gebruik gemaakt van Video-feedback volgens de methode Video Interventie in de Ouderenzorg. Tevens is Henny van Berlo opgeleid als trainer 'Omgaan met Dementie' volgens de Omgevingszorg zoals door Anneke van der Plaats ontwikkeld.
Ook professionals (in de thuiszorg) kunnen gebruik maken van de expertise en ondersteuning van Henny van Berlo, Videotrainingen.

Henny van Berlo is erkend zorgaanbieder Individuele Ondersteuning WMO voor Brabant Noordoost- Oost.
Mensen kunnen zich rechtstreeks (telefonisch of via mail) aanmelden, verwijzers kunnen rechtstreeks contact opnemen. Indien vergoeding plaatsvindt vanuit de WMO is een beschikking-besluit van de betreffende gemeente noodzakelijk.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
dementie | lichamelijke beperking | niet aangeboren hersenletsel
Leeftijd
24 jaar en ouder
Gecontracteerd door gemeente(n)
niet gecontracteerd
Bezoekadres Christinastraat 12
5864AL Meerlo
Telefoon 06 22374850
Website www.hennyvanberlovideotrainingen.nl
E-mail
Contactpersoon
H. van Berlo
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door