GGD Twente - Spreekuur seksuele gezondheid

De gemeenschappelijke gezondheidsdienst (GGD) Twente is de gezondheidsdienst voor alle inwoners van Twente. Bijna iedere Twentenaar krijgt wel eens te maken met de GGD. Waneer u kinderen heeft, gaat u naar de jeugdarts of jeugdverpleegkundige van de GGD tijdens de gezondheidsonderzoeken op school. Wanneer u een verre reis gaat maken, kunt u uw reizigersadvies en vaccinatie halen bij de GGD. En voor bijvoorbeeld daklozen en mensen die hun huis ernstig vervuilen, is de GGD er voor medische zorg en welzijn.

Op het spreekuur Seksuele Gezondheid kun je alle vragen stellen die je hebt over soa's en wordt indien nodig een soatest (en eventueel behandeling) gedaan. Jongeren tot 25 jaar kunnen daarnaast terecht om vragen te stellen over relaties en seksualiteit, zoals:

  • (problemen bij) seksualiteit
  • voorbehoedsmiddelen
  • onbedoelde zwangerschap
  • geaardheid
  • ongewenste seks
  • soa

Wil je een afspraak bij de poli seksuele gezondheid? De organisatie is van maandag t/m vrijdag tussen 10.30 uur en 13.00 uur te bereiken op 053 487 6848. De spreekuren vinden plaats in Enschede (vrijwel iedere dag) en Almelo (dinsdag- en vrijdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur)

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
alle leeftijden
Gecontracteerd door gemeente(n)
niet gecontracteerd
Bezoekadres GGD Twente
Nijverheidstraat 30
7511JM Enschede
Postadres Postbus 1400
7500BK Enschede
Telefoon 053 4876848
Website https://www.ggdtwente.nl/home/seksualiteit
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door