Facet Ridderkerk - Vrijwilligerssteunpunt

Facet Vrijwilligerssteunpunt is een organisatie die ondersteuning biedt aan vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. De organisatie bemiddelt in vrijwilligerswerk en organiseert diverse promotie-, netwerk- en vrijwilligersbijeenkomsten en cursussen.

Wie overweegt om vrijwilligerswerk te gaan doen of vrijwilligers zoekt, kan er terecht om de mogelijkheden te bekijken en voor advies. De organisatie heeft een digitale vacaturebank waar vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk samen komen https://vacaturebank.facetridderkerk.nl

Daarnaast kunnen organisaties bij het Vrijwilligerssteunpunt terecht voor informatie en/of advies over beleids- en organisatorische zaken. Zij hebben de antwoorden op vragen over rechten en plichten binnen het vrijwilligerswerk, mogelijkheden van fondsenwerving en subsidies, de samenwerking of afstemming met andere organisaties en de manieren om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast bieden ze deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers en organisaties.

Het Vrijwilligerssteunpunt is geopend op maandag van 9.00 tot 16.30 uur, dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 15.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
alle leeftijden
Gecontracteerd door gemeente(n)
niet gecontracteerd
Bezoekadres kantoor Facet
Schoutstraat 5
2981EZ Ridderkerk
Telefoon
Facet Vrijwilligerssteunpunt 0180 430440
Website facetridderkerk.nl
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door