Centrum voor Jeugd en Gezin Vlaardingen - Locatie Burgemeester Van Lierplein (CJG)

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is dé plek waar ouders, verzorgers, kinderen, jongeren en professionals terechtkunnen met vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Er werken jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, pedagogen en andere professionals. Zij zien alle kinderen regelmatig, omdat zij willen dat iedereen gezond en veilig kan opgroeien.

Vanaf de geboorte tot het moment dat het kind 18 jaar is, kijken de jeugdgezondheidszorgprofessionals of het kind zich goed ontwikkelt. Daarnaast weten ze als geen ander dat opvoeden soms een uitdaging is en wel eens vragen met zich meebrengt. Daarom kunnen ouders altijd bij hen terecht. Indien gewenst, bieden ze persoonlijk advies en ondersteuning. Ook kunnen zij, in overleg, contact leggen met bijvoorbeeld het wijkteam, scholen en lokale hulpinitiatieven, omdat zij daarmee nauw samenwerken.

Verspreid over de regio Rotterdam-Rijnmond zijn tientallen CJG-locaties. Zo is er altijd een CJG in de buurt. U kunt contact opnemen op de manier die u prettig vindt, bijvoorbeeld via telefoon, WhatsApp of chat.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
0 tot 18 jaar
Gecontracteerd door gemeente(n) Info-icoon, toon informatie over 'Gecontracteerd door gemeente(n)'.
Vlaardingen
Bezoekadres Burgemeester Van Lierplein 5
3134ZB Vlaardingen
Telefoon 088 2010000
Website centrumvoorjeugdengezin.nl/locaties/vlaardingen/
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Logo Regelhulp, wegwijzer naar zor en ondersteuning
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door