Buurtcentrum De Vrijbuiter

In Nijmegen zijn 18 wijk- en buurtcentra, verdeeld over de stad. Deze accommodaties zijn in het bezit van de Gemeente Nijmegen, Afdeling Vastgoed en worden beheerd en geëxploiteerd door de Afdeling Accommodaties.

Ruimte voor iedereen
In deze wijk- en buurtcentra bieden wij ruimte aan wijkbewoners, verenigingen, clubs e.d. voor het organiseren van sociaal-culturele activiteiten. Er zijn ook mogelijkheden voor cursussen, vergaderingen, ontspanningsactiviteiten, bijeenkomsten van en voor allochtone inwoners, enz. In een paar wijkcentra worden activiteiten voor jongeren georganiseerd en is er ruimte voor kinderopvang. Een breed scala aan mogelijkheden, waarvan voorbeelden in deze brochure zijn opgenomen.

Faciliteiten en bereikbaarheid
De mooie zalen van diverse afmetingen bieden veel mogelijkheden. De horeca- vergaderfaciliteiten zijn uitstekend en zowel de bereikbaarheid met het openbaar vervoer als de parkeermogelijkheden zijn bij de meeste accommodaties zeer goed. Om tegemoet te komen aan alle soorten activiteiten en gebruikers hanteren wij diverse huurtarieven. De beheerder van het betreffende wijkcentrum geeft u graag meer informatie hierover.

U bent van harte welkom: het wijkcentrum is er voor iedereen!

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
alle leeftijden
Gecontracteerd door gemeente(n)
niet gecontracteerd
Bezoekadres Ten Katestraat 6
6531EH Nijmegen
Telefoon 024 3551376
Website www2.nijmegen.nl
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door