Autimaat - Geef me de 5 academie - Kinderopvang De 5

De organisatie bestaat uit de onderdelen Autimaat, Geef me de 5 academie en Kinderopvang De 5. Deze zijn ontstaan vanuit de methodiek Geef me de 5, de unieke methodiek die antwoord geeft op de vraag hoe om te gaan met mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en is ontwikkeld door Colette de Bruin.

Het aanbod bestaat uit individuele behandeling en systeembehandeling, naschoolse begeleiding, kinderopvang en gespecialiseerd beschermd/begeleid wonen. Alle medewerkers worden opgeleid en getraind door de Geef me de 5 academie. Ook ouders en professionals kunnen de cursussen en post-HBO opleiding volgen. 
 

  • Autimaat maatwerk in autisme. Autimaat is een, door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, WTZi erkende GGZ-instelling, gespecialiseerd in individuele en systeembehandeling. Het team bestaat uit kinder-/jeugdpsychiaters en GZ-psychologen. 
     
  • De Geef me de 5 academie verzorgt opleidingen, cursussen en lezingen in de methodiek Geef me de 5 voor professionals en opvoeders van mensen met ASS.
     
  • Kinderopvang De 5 is meer dan een reguliere kinderopvang. Zij onderscheidt zich door haar bevlogen en professionele werkwijze, geïnspireerd op de methodiek Geef me de 5. Geef me de 5 is oorspronkelijk ontwikkeld voor kinderen met autisme maar het mooie van de methodiek is dat deze naadloos aansluit bij ieder kind.

Autimaat en Geef me de 5 academie werken nauw samen om kwalitatief goede zorg aan mensen met autisme te blijven waarborgen. Autimaat levert dagelijks feedback uit de praktijk en Geef me de 5 kan hierdoor haar methodiek blijven ontwikkelen en verbeteren. De organisatie onderscheidt zich door deze unieke samenwerking.

Autimaat biedt behandeling in de regios Arnhem, Doetinchem, IJsselland, Food Valley, Oost Veluwe/Midden IJssel, Nijmegen, Rivierenland en Twente. Naschoolse begeleiding, kinderopvang en gespecialiseerd begeleid wonen is mogelijk in Doetinchem. Voor de post-HBO en cursussen kunt u terecht in Doetinchem, Deventer en in De Bilt. Zij verzorgen ook maatwerk incompany cursussen en geven lezingen en trainingen op locatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer op www.geefmede5.com/

Doelgroep
autisme
Leeftijd
0 t/m 24 jaar
Gecontracteerd door
Barneveld | Lingewaard | Overbetuwe | Steenwijkerland
Bezoekadres Burgemeester van Nispenstraat 10
7001BS Doetinchem
Telefoon 0314 675151   
Website www.geefmede5.com/
E-mail
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door