9292 - Openbaar Vervoer Reisinformatie

Wij zijn de reisinformatie-autoriteit in Nederland; de verbindende schakel tussen reizigers, OV-bedrijven en verantwoordelijke overheden. Zo vervullen we een belangrijke maatschappelijke functie. Onze kernwaarden passen daarbij. Wij zijn toegankelijk, pro-actief, betrokken en verbindend. Alles wat we ondernemen, toetsen we aan deze waarden.

Maak kennis met 9292

De missie van 9292 is om iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer. Dit betekent dat we jou als reiziger de informatie willen geven die je nodig hebt om te reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast willen we ook de OV-bedrijven, overheden en het bedrijfsleven ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken binnen het openbaar vervoer.

  • 9292 maakt mobiliteit simpeler en toegankelijker door reisadviezen van het openbaar vervoer te integreren met nieuwe ontwikkelingen.
  • 9292 is de partij die reizigers in het openbaar vervoer al meer dan 25 jaar voorziet van betrouwbare reisadviezen. Vanuit deze ervaringen begrijpen wij de veranderende reizigersbehoeften en voelen wij ons verantwoordelijk om deze ontwikkelingen actief te ondersteunen en onze kennis te delen.
  • 9292 is, in de steeds veranderende wereld van mobiliteit, dé onafhankelijke informatieverstrekker zodat reizigers door 9292 steeds optimaal geïnformeerd blijven worden.

Waar wil je heen? en plan je reis via de website.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
alle leeftijden
Gecontracteerd door gemeente(n) Info-icoon, toon informatie over 'Gecontracteerd door gemeente(n)'.
niet gecontracteerd
Telefoon 0900 9292
Website https://www.9292.nl
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Logo Regelhulp, wegwijzer naar zor en ondersteuning
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door